Fourways Mall Revitilization

Fourways View

Project Description

The Western upgrade and addition of Fourways View, parkades and facade forms part of the first phase redevelopment of the Fourways Mall revitalisation and expansion and anchors the project towards the intersection of Witkoppen and Cedar Roads.The facade of this section will be the signature element to the new development. In keeping with international retail trends a multi-functional electronic display wall will be introduced on the focal point adjacent to the multilevel entertainment spill out areas. To enhance the drive-by experience a large kinetic facade has been introduced that will change colour and texture in passing by.

Project Details

Architect : arc Pretoria
Location : Fourways, Johannesburg

Project Gallery

contact us

click here